onsdag 20. august 2008

Mamma baker "INGERS RUGBRØD"

Vi trenger karbohydrater! Et ord som skremmer noen. Men, vi er avhengige av karbohydrater for å fungere normalt og ikke minst optimalt, da det er en viktig energikilde. Men, det vi trenger er TREGE(sunne) karbohydrater. Hvis du er glad i brød, finnes det heldgivis mye grovt brød der ute disse dager. Hurra! Her snakker vi lav-karbo brød. Fedon Lindberg har et par typer liggende lett tilgjengelig i brødhyllen. Ellers er en av mine favoritter Vita hjertego, som også er et lav-karbo brød.
Men, best av alt, er Ingers rugbrød!! Det er saftig, utrolig grovt, mettende, og smaker fantastisk godt!! Kun 33,9 g karbohydrater pr.100 g brød. Noe som er særdeles lite.
Du får kjøpt Ingers(Kløkstad) rugbrød hos BAKER HANSEN. Men, kjøper du boka hennes, kan du bake herligheten selv(og spare penger)! Noe min mor gjør til meg!!! Elsker å komme hjem en lørdag ettermiddag, hvor jeg får servert nybakt varmt rugbrød til ettermiddagsmat. Da er det godt med litt smør på og en skive brunost som smelter på brødskiva..mmmm...vann i munnen.. :)














Ingers rugbrød får du kjøpt hos Baker Hansen til kr 35,-

Ingen kommentarer: