fredag 31. oktober 2008

Hellström og Ramsey

Etter boxetimen igår, tok jeg meg en varm dusj og lagde en wok lignende middag med deilige kjøttpølser i. Mmmmmmmmmmmmmm!! :) Med middagen på tallerknen, krøket Silje og jeg oss ned i sofan og så på "Hellström rydder opp". Noen som har sett på det??? Festlig å se på!! Spesielt igår. Dette programmet handler da om restauranter som går svært dårlig. Hellström går inn og finner ut av hva slags endringer som til for å få restauranten inn på riktig spor igjen.
Anbefaler forresten den engelske og amerikanske utgaven "Kitchen Nightmares" med den verdenskjente gourmèt kokken Gordon Ramsey! Han pisker forøvrig de håpefulle kokkene i "Hells kitchen" også, for de som har hørt om det.



















Gordon Ramsey. Skulle gjerne spist mat i en av hans restauranter en dag i fremtiden..















Mmmmmmiddag

2 kommentarer:

Hanne sa...

Hellstrøm er kjempegøy! Ser på hver torsdag. Helt utrolig hvor lite samarbeidsvillige mange er i begynnelsen... Men han får som regel dreis på sakene:) Gordon Ramsey er jo også helt hysterisk, kjempegøy! Men man blir nesten litt engstelig for å spise ute etter å ha sett disse programmene...;)

Linn sa...

Hanne:
Hehe.. ja. Det er litt verre med mattilsynet spes. i USA har jeg forstått! Kanskje greit å dra på kjente restauranter når man er der. Uansett utrolig festlig å se på disse programmene :)